zondag 15 september 2019 @ 04:57

De definitieve gids voor scooter kopen

Giannelli Street 2T uitlaten
Giannelli heeft meerdere lijnen met uitlaten, waaronder de Street 2T. De 2T staat in dit geval voor tweetakt, dus uitlaten uit deze lijn kunnen alleen op tweetakt scooters gemonteerd worden.

Bij Scooterkoopjes word daar gestreefd tot een en vlotte reparatie van uw scooter ofwel brommer. Door dit werkplaats tarief laag te houden en ons zeer goede klantenservice wensen wij u zo juist mogelijk aangaande dienst zijn.

Scooterverzekering afsluiten? Dat kan. Bij La Souris Scooters sluit je direct en eenvoudig een verzekering voor jouw scooter af. Wij werken samen met verzekeraar Unigarant, waarmee we scherpe prijzen en een zeer grote dekking kunnen garanderen. Via onderstaand formulier kun je direct een scooterverzekering aanvragen bij Unigarant. Je ontvangt direct een prijsopgave en zodra jij akkoord gaat, wordt je scooterverzekering direct in behandeling genomen. Dit werkt heel eenvoudig en snel. Je scooter is direct verzekerd.

Wat zijn de verschillen qua uiterlijk?
De Piaggio Zip S wordt geleverd in twee nieuwe specifieke kleuren. Mat Groen en Mat Grijs. Verder zal de Piaggio voorzien zijn van zwarte velgen met rode striping. Ook zal de Piaggio Zip S voorzien worden van stickers die duidelijk laten zien dat dit geen standaard Zip is.

Er bestaan momenteel zo 100 aanbieders aangaande Elektrische Scooters. Er bestaan weet elektrische scooters aangaande €1500 tot ruim €6000. Desalniettemin blijft het heel opletten. Met een zakelijk budget op zak kun jouw eenvoudig alleen elektrische scooters importeren. Veelal zie jouw deze zien komen en gaan. Deze ‘eigen import’ scooters beschikken over qua figuur vaak heel wat overeenkomsten. Echter kan zijn de kwaliteit dikwijls zeer slecht. Bezoek onder andere altijd de website aangaande dit merk, reviews, en hoeveel dealers daar landelijk zijn. NIU is momenteel de absolute marktleider. Het bedrijf is beursgenoteerd en heeft ons wereldwijd dealernetwerk. Bekijk hier dit volledige aanbod elektrische NIU scooters.

Scooterkoopjes is een jong bedrijf die zich bezighoud met repareren en leveren van producten in de tweewieler branche. Door de jarenlange ervaring in het repareren van scooters is er ook veel product en technische kennis uit voort gekomen hierdoor kunnen wij u met al uw vragen over scooters of brommers helpen.

Verschil 6: De velgen
De maten velgen zijn sinds dit jaar gelijk. Wat wel opvalt is dat er een duidelijk verschil zit in het design. De Sprint velgen zijn voorzien van ‘14 ‘spaken’ en de Primavera velgen zijn voorzien van ‘10 spaken’. Door minder elementen in de velg te monteren geeft Vespa de Primavera een ruimtelijke look die we ook als klassiek kunnen omschrijven.

Scooterbanden van Michelin
De banden van je scooter zijn een van de belangrijkste onderdelen, omdat deze je enige contact zijn met de weg als je rijdt. Met Michelin weet je zeker dat je banden van bijzonder hoogwaardige kwaliteit zijn en dat je zo veilig mogelijk de weg op gaat. Bekijk snel ons ruime assortiment!

Nummer 3: Niu N-PRO Elektrische scooter
De absolute topper voor woon- werkverkeer. Gemiddeld woon- werkverkeer scooter rijdend Nederland rijd 20 tot 30 km per dag. De NIU N-PRO heeft bij een volle lading een maximale range van maar liefst 130km. Qua aanschaf is het wel de duurste van de 3, echter is dit snel terugverdiend in vergelijking met de kosten van een auto. Lees hier alles over de prijzen en beschikbare kleuren van de NIU N-PRO Elektrische scooter.

Athena pakkingsets
Athena pakkingsets zijn over speciaal hoogwaardige capaciteit. De pakkingen over Athena wegens een maxi scooter zijn aangaande vergelijkbare kwaliteit als de pakkingen welke standaard in jouw maxi scooter uithangen, maar anti een vriendelijkere prijs. Bekijk meteen het assortiment met EasyParts!

Wat zijn de technische verschillen?
Technisch zullen er geen verschillen zijn. De Piaggio Zip S is uitgevoerd met het euro4 injectie motorblok welke ook onder de standaard Piaggio Zip zit. Ook zal het display, het dashboardkastje, de buddyruimte enzovoort hetzelfde zijn.

Originele en alternatieve onderdelen
Naast ons zeer uitgebreide assortiment aan originele onderdelen, heeft EasyParts verder ons scala aan alternatieve onderdelen aan. Ofschoon die onderdelen van ons verschillende fabrikant afkomstig bestaan vervolgens de originele onderdelen, voldoen ze wel aan dezelfde kwaliteitseisen. Op deze manier beseft je zeker het het basisbestanddeel kwalitatief hoogstaand kan zijn, doch voor een aantrekkelijke prijs! Uiteraard speurtocht jouw een uitlaat, windscherm ofwel technische onderdelen wegens jouw Vespa, Piaggio, Aprilia ofwel Peugeot, doch wensen zijn je de oudste kwaliteit voor een lagere prijs? Kijk dan voor de alternatieve onderdelen voor de middelen over EasyParts.


Je kunt een Piaggio Zip bestellen in 3 verschillende uitvoeringen.

- De Piaggio Zip (Origineel van Piaggio)
- De Piaggio Zip S (Origineel van Piaggio)
- De Piaggio Zip SP (Op basis van een standaard Piaggio Zip, met een ander kappenset)

Verschil 7: Dit zadel
Op dit zadel van een Vespa Sprint kan zijn ons opliggende witte bies aangebracht. Deze bies zie jouw niet terug op het Vespa Primavera zadel. Het verschil zit hem in dit stiksel. Bij een Primavera loopt het stiksel rond dit zadel, en voor de Vespa Sprint zien wij genoeg lijnen rond het zitvlak.

https://scooterwinkels.blogspot.com/

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home