woensdag 16 november 2016 @ 19:11

Winkelen op Texel

In Texels 'hoofdstad' Den Burg vindt u de meeste winkels , van kleine winkeltjes tot internationale ketens. Elke maandagochtend is er een gezellige markt in het centrum van Den Burg. In badplaats De Koog is het ook leuk winkelen.

U kunt er terecht voor uw strandbenodigdheden, kampeerspullen en sportkleding, en daarnaast zijn er ook kleding- en woonwinkels. Na het shoppen kunt u lekker uitrusten op een van de vele terrasjes Ook in De Cocksdorp heerst een echt vakantiesfeertje.

In en om het dorp vindt u een aantal uitgebreide speciaalzaken waarin het leuk 'rondsnuffelen' is. In en om Oudeschild zijn diverse grote winkels, meest speciaalzaken, waar u heerlijk kunt shoppen.

De bekendste winkelstraten zijn, vanaf het Centraal Station: de Nieuwendijk; in het verlengde daarvan, doorkruist door de Dam, de Kalverstraat en haaks daarop de Leidsestraat. Hier winkelt de jeugd en vindt u de bekende grote namen. Op de Dam heeft H&M zijn flagshipstore, met een afdeling H&M home.


De Zweedse kledinggigant waarvan gezegd wordt dat hij heel Nederland kleedt heeft hier de hoogtepunten van de collectie hangen. In de Kalverstraat vindt u Zara samen met Zara home, Forever 21 en Pull & Bear, drie kledingzaken waar heel jong Amsterdam winkelt.

In de Leidsestraat is Cos gevestigd, verkoper van dames- en herenkleding met net even iets bijzonders. Deze kleding is betaalbaar en zeer in trek bij trendsetters.

In het prachtige Metz-gebouw bevindt zich Abercrombie and Fitch, het bekende Amerikaanse merk met zijn stoere basics en bij het Koningsplein vindt u Shoebaloo, verkoper van luxe designerschoenen met aparte winkels voor dames en voor heren.

{buurtmarkten amsterdam}

Een gigantisch dakterras met uitzicht over het gehele stadscentrum: klinkt dat niet als een gedroomd begin van een bezoek aan Amsterdam? Het dak van Science Center Nemo ga je geheel gratis op, via de lift of de trappen in de hal.

Kom op het dak bij met een meegebracht hapje en drankje of bestel er iets bij het café, terwijl je geniet van het uitzicht. Rondom Ubud liggen ook allerlei ambachtsdorpjes met een eigen specialisatie.

Buddha to Buddha is het merk van de zilver handgemaakte sieraden. De meest bekende vestiging ligt in Gianyar, vlakbij Ubud.

Tijdens uw bezoek aan de fabriek kunt u met eigen ogen zien hoe deze sieraden worden gemaakt, waarbij u daarna een bezoek aan de shop niet kunt afslaan. Dorpjes met bamboeproducten, maskers, schilderkunst en goud- en zilver. In Ubud vind je ook één van de meest uitgebreide pasars, de Ubud markt.

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home