woensdag 16 november 2016 @ 19:07

Gezellig op de markt wandelen

Het winkelbestand in Steenbergen is gevarieerd en omvangrijk en vooral gericht op recreatief winkelen. Winkels bevinden zich voornamelijk aan de twee centrale assen van de historische binnenstad, de Markt/Blauwstraat en de Kaaistraat.

Vijf grote supermarkten zijn aan de rand van het centrum gelegen. Horeca is met name te vinden aan de Markt, de Grote en Kleine Kerkstraat en enkele andere straten binnen het centrum.

YAYS is een nieuw travel en stay concept dat er volledig op gericht is gasten te laten ervaren hoe het is om tijdelijk inwoner te zijn van Amsterdam en haar levendige buurten. Een alternatief op de traditionele hotelmarkt waarvoor karakteristieke appartementen in historische panden in verschillende wijken in Amsterdam zijn gebruikt.

De locaties bevinden zich bewust buiten het overvolle centrum van Amsterdam. Met een eigen conciërge, die gasten wegwijs maakt in het échte Amsterdamse buurtleven, ervaren de gasten Amsterdam op een hele andere manier en buiten het toeristische epicentrum van de stad.

Wanneer ik over de markt in Deventer loop zie ik altijd veel mensen hun best doen om geld te besparen. Daar is op zich niets mis mee, want dat probeer ik namelijk ook zelf te doen. Wat ik dan niet begrijp is dat mensen op andere gebieden niet hun best doen om geld te besparen.

Zo ken ik nog steeds veel mensen die teveel uitgeven aan hun zorgverzekering. Zo gaf één van de lezers onlangs de tip om eens op zorgverzekering vergelijken 2016 te kijken. Dit is een vergelijkingstool waar je verschillende verzekeringsmaatschappijen met elkaar kunt vergelijken.

Zo garandeer je jezelf dat je komend jaar niet teveel betaalt. vond waren strenge regels verbonden, die waren vastgelegd in zowel het canoniek (geestelijk) als statutair (wereldlijk) recht. De goederen die werden verhandeld moesten bijvoorbeeld van een bepaalde kwaliteit zijn.

Hoewel er strenge regels bestonden moesten consumenten zelf goed op de kwaliteit van de aangeboden goederen letten. Degene die betrapt werden op de verkoop van rottend voedsel werden bestraft met een boete of konden letterlijk aan de schandpaal worden genageld.


Amsterdam is the place to be voor ons. Mensen zijn een stukje bewuster en zijn bereid iets meer uit te geven voor goede voeding. Het is een hartstikke knusse en intieme markt.

We mogen in de toekomst misschien de straat erbij betrekken, zodat we iets kunnen uitbreiden. Dan hebben we net wat meer ruimte,” aldus Ron van den Bor, initiatiefnemer van de Minervamarkt en standhouder met Le Perron.

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home