zaterdag 26 oktober 2019 @ 06:18

Meer privacy op het balkon

Als je een balkon hebt is het vaak lastig om deze gezellig aan te kleden en om daarnaast ook nog eens een groene tint aan het balkon te geven. Omdat een balkon veel kleiner is als een tuin is er weinig ruimte, je komt er niet dagelijks waardoor je het onderhoud sneller wilt vergeten. Het voordeel is wel dat je natuurlijk veel minder onderhoud hebt dan in een tuin, maar ook onderhoud voor op een balkon is zeker niet onbelangrijk.

Wij krijgen regelmatig de vraag of we hiervoor ook iets in ons assortiment hebben. Dat hebben we zeker! Er zijn hier natuurlijke diverse bloempotten voor geschikt, maar er is tegenwoordig meer keus dan dat. We hebben namelijk ook lage leibomen in het assortiment die rechtstreeks uit de kwekerij komen. Deze zijn al vroeg geleid waardoor ze een unieke en handige vorm hebben. De leibomen kun je in een rechte lijn naast elkaar plaatsen waardoor ze een mooi zicht creëren.  Dus naast dat je ze heel mooi in een tuin kan plaatsen zijn ze ook zeker geschikt voor op je balkon. Daarnaast kan je ook diverse accessoires neerzetten om je balkon meer sfeer te geven waardoor je veel meer tijd op je balkon wilt doorbrengen.

Privacy

Om privacy te creëren zijn er verschillende mogelijkheden. Veel mensen kiezen er voor om bamboeschutten voor hun balkon neer te zetten zodat er minder inkijk is, maar ook bloempotten worden regelmatig gekozen. Maar we hebben ook iets heel anders. De lage leiboom is ideaal geschikt om het zicht op je balkon te beperken. Deze boom zorgt niet alleen voor een kleurrijk balkon, maar zorgt er ook voor dat er minder mensen je balkon in kunnen kijken waardoor het veel meer privacy creëert.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op www.mintstadsontwerp.nl

Het bericht Meer privacy op het balkon verscheen eerst op Tuinblog.


https://www.tuinblog.nl/meer-privacy-op-het-balkon/

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home